Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Three Stooges poszterek

2012.04.02. 22:18 koimbra 2 komment

Farrellyék hosszú éveken keresztül várták, hogy végre elkezdhessék forgatni a The Three Stooges vígjátékot. Időközben párszor átírták, megfordult néhány ismertebb színész is a projekt körül, majd nagy nehezen, de dobozba került. Történet nem nagyon lesz, a lényeg, hogy a három főszereplő csetlés-botlásain nagyokat derüljünk. A rendezőket eddigi munkáit ismervén előfordulhat, hogy jól szórakozunk a filmen, de könnyen lehet, hogy erőltetett és unalmas lesz.

 

Címkék: poszter three stooges

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr584359932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.04.03. 07:16:35

A poszterek alapján sajnos a "szánalmas" kifejezés jutott eszembe a "humoros" helyett... :(

backdraft · http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=backdraft 2012.04.03. 11:58:30

Megnéztem az előzetesét is, de ilyen egy hulladék trailert még soha nem láttam. Ez egyszerűen az eddig megjelentek alapján még 0%-ot sem fog érni. Ez az a kategória, hogy még az áramra elköltött pénzt sem éri meg, amibe a letöltése kerülne... Szerintem.
süti beállítások módosítása