Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Roland Emmerich ismét leamortizálhatja a Fehér Házat

2012.04.03. 12:13 koimbra 1 komment

A Fehér Ház több filmben is a földdel egyenlővé vált, Roland Emmerichnek eddig kétszer is alkalma volt lerombolni az épületet. Először az idegenek robbantották darabokra, majd egy anyahajóval radírozta le a színről, persze nem mintha a hatalmas szökőár nem tette volna meg ugyanezt.

A Sony nemrég 3 millió dollárért vette meg James Vanderbilttől a White House Down forgatókönyvét, a stúdió nem sokat gondolkodott rajta, hogy ki lenne a legalkalmasabb személy arra a rendezői feladatok ellátására. Választásuk Roland Emmerichre esett. A Die Hard és az Elnök különgépe (Air Force One) ötvözetének nevezett filmben a Fehér Házat terroristák szállják meg. A rombolás nagymestere ezúttal a Elnök munkahelyének a benti részét amortizálhatja le, szinte biztos, hogy az Ovális Iroda a film végére leginkább egy ementálihoz lesz hasonló.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr274360922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása