Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Befejeződött a Riddick forgatása

2012.04.05. 21:14 koimbra 5 komment

Véget ért a Riddick forgatása, ezt David Twohy saját honlapján közölte és még egy képet is közzétett, ahol ő pózol a főhős életére törő zsoldosokkal.

A sötétség krónikája bukását követően a stúdió nem akart hallani egy esetleges harmadik részről, végül Vin Dieselé csak meggyőzték a fejeseket, akik áldásukat adtak egy kisebb büdzséjű sci-fire. Ebben Riddicket kidobják egy bolygóra meghalni, kénytelen aktivizálni egy jeladót, hogy el tudjon menni a planétáról, de előtte le kell gyűrnie két csapatnyi fejvadászt.

Címkék: képben sequel riddick

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr284366419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TutiFilmek 2012.04.05. 21:17:42

Akkor Vin Diesel kezdhet készülni a Halálos iram következő részéhez. Májusba indul a munka.
Stathamről lehet valamit tudni? Szerepleni fog vajon az új HI-ben?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.04.05. 22:19:59

@TutiFilmek: Hivatalosan nincs megerősítve, egy korábbi pletyka szerint benne lesz.

A nép fia 2012.04.06. 05:45:31

Ha vége a forgatásnak, akkor mennyit kell még várni a vágásra és az utómunkálatokra? Gondolom, még simán 7-8 hónap, nem?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.06. 08:10:20

@A nép fia: annyi biztos.
és akkor még nem biztos, hogy bemutatják, mert dobozban is lehet a film akár évekig is, volt már rá példa.

Mindenesetre jó hír, hogy kész van.

little2 2012.04.06. 15:18:11

Számomra ez a sorozat örök rejtély marad.
Csináltak ugye először egy 23 milliós alacsony költségvetésű sci-fi horror filmet, ami hozott kemény 53 millát világviszonylatban. Bár igaz, hogy állítólag jók voltak a dvd eladások, de azt hogy a rákba találték ki, hogy a folytatás az egy 105-120 millás SF blockbuster legyen, aminek semmi köze az első részhez??? És ezek után csodálkoztak, hogy bukta lett. Pedig még így is a duplájára nőttek a bevételek. Néha Hollywood teljesen kiszámíthatatlan.
Ott van pl. a Caveziel féle 47 millába kerülő Outlander, vagy a 40 millás Solomon Kane, amik teljesen korrekt filmek (6-os átlag fölött vannak az IMDB-n), és még csak be se mutatják őket a moziban. A sokkal szarabb Pathfindert meg simán moziba küldik. És még lehetne sorolni, a még ennél sokkal minősíthetetlenebb filmek garmadáját. Néha tényleg semmi logika nincs abban amit csinálnak.
süti beállítások módosítása