Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

StreetDance 2: 3D előzetes

2012.04.07. 11:51 koimbra 4 komment

Ha nem lenne elég a 3D-s Step Up negyedik része, akkor még itt lesz a StreetDance folytatása is, ami az első felvonáshoz hasonlóan szintén 3D-ben érkezik. Ránézésre a színészi játék és a dialógosok nem lesznek a film erősségei, de ha a második rész hasonló lesz az elsőhöz, akkor nem lesz nagy gond, mivel abban nem fél óránként perdültek táncra.

Sofia Boutella eddig főleg reklámfilmekben bizonyította tánctudását, Falk Hentschel pedig néhány sorozatban bukkant fel és a Kéjjel nappal akció-vígjátékban is benne volt.

Címkék: trailer sequel streetdance

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474369379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.04.07. 13:50:09

Az első rész jó volt,de ez borzalmasnak tűnik.A színészi játék,a szereplők,de még a zenék is elhanyagolhatók... :/

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.04.07. 13:53:29

@Dean6: Nekem nagyon bejött az első, gyakran táncikáltak és az összes táncbetét tetszett. Ott se volt valami jó a színészi játék, de nem érdekelt. Ezzel szemben a Step Up 3 rendesen unalmas volt. Mintha a SD folytatásában a tánci-tánci koreográfiáját némi harcművészettel kevernék, legalábbis így érzem. Nem hiába gyakorolnak a ringben.:)

Sanosuke 2012.04.07. 21:42:26

várom mikor csinálnak a játéktermi táncpadokról filmet.

és azt is ddd-ben.
süti beállítások módosítása