Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watson, Friel és Headey a The Poisoners-ben

2012.04.11. 11:29 koimbra 1 komment

Jon Amiel sorozatokkal kezdte pályafutását, majd a 90-es években átnyergelt a mozifilmekre. Levezényelhette a Sommersby drámát és a Briliáns csapda (Entrapment) akció-vígjátékot, de A mag (The Core) kritikai és anyagi bukása után visszatért a tévés projektekhez. Ám Paul Billing forgatókönyve eléggé megnyerte tetszését és úgy döntött, hogy a The Poisoners kedvéért egy kis időre hátat fordít a szériáknak.

A fekete komédia egy egy angol gazdálkodó közösségre koncentrál. Az I. világháború kitörésekor a férfiak hadba vonulnak, az asszonyokra hárul minden feladat és valahogy közelebb kerülnek néhány német hadifogolyhoz.

Emily Watson, Anna Friel és Lena Headey játszhatják a főbb szerepeket és okozhatnak vidám pillanatoka. A forgatás nyáron veszi kezdetét.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874382795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.04.11. 15:13:04

Headeyt bírom, de a történet nem rejt magában sok lehetőséget.
süti beállítások módosítása