Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McKay helyett Anders rendezi Ferrell és Wahlberg új vígjátékát

2012.04.12. 11:04 koimbra Szólj hozzá!

Még tavaly jelentették be, hogy Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser police (The Other Guys) után ismét együtt játszhatnak. A Three Mississippi címen futó vígjáték forgatókönyve ugyan elkészült, de a stúdió felkereste John Morrist és Sean Anderst, hogy legyenek már oly kedvesek és pofozzák ki. Mellesleg ha már úgyis a projekt környékén tesznek-vesznek, akkor Anders akár meg is rendezhetné a filmet. Adam McKay ugyanis úgy döntött, hogy csak producerként venne részt a munkálatokban.

Morris és Anders közösen vetette papírra a Hot Tub Time Machine, a Mr. Popper pingvinjei (Mr. Popper Penguins) és a Túl jó nő a csajom (She's Out of My League) vígjátékokat. Anders négy éve levezényelhette a Szextúrát (Sex Drive), bár számottevő sikert nem ért el vele. Talán majd a That's My Boy Adam Sandler filmmel...

A Three Mississippiben Ferrell és Wahlberg szomszédok lesznek, akik az évente megrendezésre kerülő futball játékokban részt vesznek, természetesen nem egymással, hanem egymás ellen játszanak.

Címkék: miújság three mississippi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr84387652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása