Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Samsara előzetes, sorozat King könyve alapján, Batman promo

2012.04.25. 21:13 koimbra 2 komment

Alex Kurtzman és Roberto Orci dolgozik A csodálatos pókember folytatásának a forgatókönyvén.

A 47 Ronin bemutatóját áttették 2013 február 8-ra.

Robert Rodriguez megszellőztette, hogy a Machete és a Sin City folytatásai után belevág a Tűz és jég fantasyba.

Armie Hammer, Ben Kingsley, John Malkovich, Michael Sheen és Teresa Palmer lesznek a Cut Bank thriller főszereplői. Matt Shankman dirigálja a filmet, amelynek története Cut Bankban játszódik, egy autószerelő úgy dönt, hogy elhagyja városát, ahol megállt az idő.

Charlie Kaufman írja a The Knife of Never Letting Go forgatókönyvét.

A Paramount filmet készít a Ringling fivérekről. A hét testvér sikert sikerre halmozott a cirkuszban, egyre vagyonosabb lettek és még a konkurenciát is megvették.

A DreamWorks megvette a Starbuck kanadai vígjáték remake jogait. Egy fickó spermadonor volt egykor, évekkel később rádöbben, hogy 533 "gyereke" van és bizony sokan meg akarják ismerni igazi apjukat. Ken Scott írja és rendezi a remake-et.

A Pixar berkein belül Lee Unkrich készíti el a Dia de Los Muertos animációs filmet, a történet ugyan nem ismert, de a cím a mexikói Halottak napjára utál.

Dean Georgaris írja a Stretch Armstrong játékfigurából készülő film forgatókönyvét, a jogok jelenleg a Relativitynél vannak, ahol nem Taylor Lautnert képzelik már el főszereplőnek.

Philip K. Dick örökösei beperelték a Sorsügynökség rendezőjét és a filmet készítő stúdiót, mondván, hogy nem kapták meg a nekik járó részesedést.

Tate Taylor, A segítség rendezője filmet készít a 2002-es The Jury brit minisorozatból, ami egy Angliában élő és tanuló indiai tinit gyilkossággal vádolnak meg.

A Sony vette meg Cole Haddon forgatókönyvét, a Savage Planet címre hallgató projekt története nem ismert.

A SyFy berkein belül sorozatot készítenek Stephen King The Eyes of the Dragon könyvéből. Michael Taylor és Jeff Vintar írják a forgatókönyvet. Az egyik herceget királygyilkossággal vádolnak meg és bezárják egy toronyba, ahonnét meg akar szökni, hogy bizonyítsa ártatlanságát és leverje a gonosz a varázslót.

Andy Fickman remake-li az 1995-ös Over My Dead Body német vígjátékot, ebben egy feleség bérgyilkost fogad, hogy megölje férjéét. Csakhogy a férfi alkut köt az alvilág urával és három napra feltámadhat.

Justin Lin beszerezte David Henry Hwang színdarabjának, a Chinglishnek a megfilmesítési jogait. Egy amerikai üzletember Kínában próbál új vállalkozásba kezdeni, de a két ország kulturális különbségei miatt sok akadályba ütközik.

Sean Penn is benne lesz a Secret Life of Walter Mitty-ben, egy kicsi, de annál fontosabb szerepet kapott meg.

Bosszúállók tv spot


Girl in Progress poszter

 

Snow White and the Huntsman featurette

 

In Another Country előzetes, főszerepben Isabelle Huppert

 

A Samsara doksifilm előzetese, a rendező Ron Fricke, a Baraka alkotója

 

Dark Knight Rises promoképek

 

Merida, a bátor képek

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr284473132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2012.04.25. 21:36:33

Remélem azért került át a 47 Ronin későbbre, mert dolgoznak az effekteken és nem azért mert sz@r. Bár az is lehet, hogy a stúdiónak nincs akkora semmi, ez meg elég nagy film ahhoz, hogy pénzt hozzon.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.04.25. 21:39:21

@Atkakukac1989: Szerintem az Universal rákészült a hazai Csatahajó buktára és nem akarják csúnyán mutasson a mérleg. Meg egyébként is, egy 200 milliós film februárban?? Meg van huzatva.
süti beállítások módosítása