Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mara, Foster és Affleck az Ain't Them Bodies Saints-ben

2012.04.28. 12:36 koimbra Szólj hozzá!

Ahhoz képest, hogy Rooney Mara az Elm utcai kalandja után elgondolkodott rajta, hogy hátat fordít Hollywoodnak eléggé felkapott névvé vált. Sűrű hét volt ez a színésznő számára, hiszen Carey Mulligan helyére lépett be Spike Jonze egyelőre cím nélküli tervezetében, rábólintott a Brooklyn adaptáció egyik főszerepére, most pedig az Ain't Them Bodies Saints fedélzetére lépdelt fel.

Mara Ben Foster és Casey Affleck oldalán játszhat, David Lowery írta a forgatókönyvet saját rövidfilmje alapján és a rendezői székben szintén ő csücsül. Az úriember akkor került a figyelem középpontjába, amikor tavaly a Pioneer rövidfilmjével az SXSW Filmfesztiválról hazavihette a zsűri díját.

Az Ain't Them Bodies Saint cselekménye a 70-es években játszódik, egy  bűnöző megszökik egy texasi börtönből, majd megpróbálja megtalálni feleségét és eddig még nem látott lányát. Természetesen a hatóságok megpróbálják ismét kézre keríteni és még néhány ismerőse is a nyomába ered.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr324477879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása