Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stewart akciófilmben

2012.04.28. 12:22 koimbra Szólj hozzá!

Kristen Stewart mostanság az Alkonyattal hódít, de leginkább alacsonyabb költségvetésű drámák és vígjátékok között szokott válogatni. Nem éppen ő jut eszünkbe, ha akciófilmről van szó, mindenesetre leszerződött a Cali-ra. A sötét tónusú projekt forgatókönyvét Michael Dilberti, a 30 perc vagy annyi se (30 Minutes or Less) írója szállította le, rendező még nincs, de a stúdió listáján többen is szerepelnek.

A filmben egy párost, Myát és Christ követhetjük nyomon, akik a San Fernando völgyében éldegélnek, de sorozatosan rossz döntéseket hoznak és viselkedésükkel is kihívják maguk ellen a a sorsot. Készítenek egy hamis snuff filmet, amiben úgy tűnik, mintha a lányt kinyírnák és bizony elég szépen megszedik magukat az alkotással. Pár év múlva Mya úgy dönt, hogy visszatér Caliba, mivel testvérének segítségre van szüksége. A városban egyre több a bűnöző, aki húga életét is veszélyeztetik, többek között egykori üzleti partnere is zaklatja testvérét, de gyilkos hajlamú pornósok, drogosok is a környéken űzik az ipart. Ráadásképp még egy cowboy kalapot viselő sorozatgyilkos is arra garázdálkodik.

Címkék: miújság cali akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr294477866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása