Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hendrix életrajzi film közeleg Andre 3000 a főszereplő

2012.05.07. 17:00 koimbra 2 komment

E hónapban látnak hozzá a Jimi Hendrix életének rövid szakaszát bemutató filmnek. A rocklegendát Andre 3000 amerikai rapper kelti életre. A történések csupán Hendrix felfedezésére koncentrálnak, csak két évét évet ölelnek fel.

1966-ban elején indul a sztori, Hendrix a Cheetah Clubban lépett fel, Keith Richards akkori barátnője, Linda Keith figyelt fel a zenészre. Megismerkedtek, majd a nő bemutatta a Rolling Stones menedzserének, azonban ő nem mutatkozott túl lelkesnek. A következő állomás Chas Chandler volt, a The Animals basszusgitárosa épp azon törte a fejét, hogy fiatal tehetségek producere legyen. Chandler megkérte, hogy rockosítsa a Hey Joe dalt, a végeredmény hallatán alá is írták a szerződést.

A forgatókönyvet John Ridley, a U Turn - Halálkanyar és a Téglatesó írója vetette papírra, de leginkább a sorozatok világában ténykedik. Többek között a Barbershop, a Harmadik műszak és a Platinum szériákon dolgozott.  Az All Is By My Side címre hallgató alkotás rendezői székben is ő csücsül, kamera mögött nem állt túl sokszor, eddig egyetlen filmet dirigált, azt is a 90-es években. Akkor a Gyilkos társak krimi-thrillert tette le az asztalra, hát nem igazán rajongták körbe.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr804494416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.05.07. 18:31:06

Pont egy rappert Hendrix-nek? :D Amúgy nem tűnik egyenlőre rossz választásnak, a Class of 3000 jó kis mesesorozat volt a csávesztől, meg azért ugy kinézetre is hasonlít vmennyire Jimire.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.08. 08:36:08

@Shyllard: és már évek óta vele akarják eljátszatni.
süti beállítások módosítása