Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Campaign előzetes - Ferrell és Galifianakis kampánya

2012.05.11. 19:01 koimbra 3 komment

Cam Brady politikus úgy érzi, hogy nyert ügye van, kihívó híján szinte biztos, hogy  Észak-Karolinát fogja képviselni a kongresszusban. Ám nem eszik azt olyan forrón. Az utolsó pillanatban lép színre a kissé naiv Marty Huggins, aki megpróbálkozna lenyomni Brady-t. Kihívottja eleinte nem érzi veszélyben a kongresszusi bársonyszéket, de idővel egyre jobba aggódni kezd.

Will Ferrell és Zach Galifianakis alakítják a két főszereplőt, mellettük Dylan McDermott, Jason Sudeikis, Brian Cox, John Lithgow és Dan Aykroyd teszik még viccesebbé ezt a kampányt, amelyet Jay Roach dirigált. Roach régóta nem készített igazán vicces filmet, a Gyógyegér vacsorára gyengére sikeredett, a Vejedre ütök sem tudta hozni az első felvonás szintjét. Választási témában otthon van, hiszen az HBO számára készítette az Újraszámlálás és a Game Change politikai töltetű filmeket. Augusztus 10-én kiderült, hogy melyik jelölt nyer. Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott (mivel a korhatár bizottság még nem sorolta be).

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes the campaign

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr614502906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.12. 13:31:24

Ez a kampányolós téma...hát nem is tudom,szerintem nem egy nagy ötlet.

Shyllard 2012.05.12. 14:30:59

Chris Rock Államfőnökje is jó volt sztem ebben a témában, ki lehet ezt parodizálni rendesen.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.12. 14:35:47

@Shyllard: azt én is csíptem, és jó zenéje is volt.
süti beállítások módosítása