Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marshall bocsájthatja vízre a Demetert

2012.05.12. 11:43 koimbra 3 komment

Több éve megy a tökölés a The Last Voyage of Demeter körül, először Stefan Ruzowitzky, az Anatómia (Anatomy) várt türelemmel a rendezői poszton, majd David Slade, a 30 nap éjszaka (30 Days of Night) alkotója lépett a helyére, de mostanság túl elfoglalttá vált, így passzolta a lehetőséget.  Ben Kingsely, Noomi Rapace és Jude Law lehettek volna a főszereplők, elképzelhető, hogy már ők is leléptek. A projekt ettől függetlenül nem merült feledésbe, jelenleg Neil Marshall, A barlang (The Descent) készítője várakozik arra, hogy felhúzhassa a horgonyt.

A filmben Drakula tobzódhat a Demeter fedélzetén. Az orosz hajó Bulgária partjaitól indul és Anglia felé veszi az irányt. Ám mikor végre befut egy teremtett lelket sem lelnek rajta, a legénységgel együtt szőrén-szálán eltűnt. A raktérben egy Romániából származó dobozt találnak. A hajónaplóból kiderül, hogy miféle szörnyűséges dolgok történtek az út alatt.

 

Címkék: miújság the last voyage of demeter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr974503916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.12. 13:35:12

Ez egy jó ötlet, jó történet. Kíváncsivá tett.

monana 2012.05.13. 21:06:23

ez a nosferatu története, már legalább 2x megcsinálták
süti beállítások módosítása