Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hit and Run előzetes

2012.05.15. 22:09 koimbra 2 komment

Charlie Bronson éppen a tanúvédelmi program előnyeit élvezni ki barátnőjével. Ám egykori társa megtudja merre rejtőzik, ezért Bronson felköti a nyúlcipőt és rálép a gázra. A kormány mögött érzi csak elemében magát, hiszen korábban ő volt a sofőr egyes balhéknál. Nem túl könnyű a dolga, hiszen egykori bandája mellett még a szövetségiek is üldözik.

Dax Shepard dirigálta az akció-vígjátékot és a főszerepet is bevállalta, Kristen Bell a barátnőjét játssza. Bradley Cooper formálja meg Shepard társát, Tom Arnold egy FBI-os bőrébe bújik. Amerikában augusztus 24-én fut be. Eredetileg Outrun volt a projekt elnevezése, többen úgy vélték, hogy a film a népszerű Sega játék filmverziója lesz, de ezt megcáfolták. 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74515342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.05.16. 23:48:53

A trailer alapján nem tűnik rossznak...

a8zoli 2012.10.08. 08:58:37

megnéztem végre valahára.
korrekt alkotás de túlságosan sok lelkizés van benne és ez eléggé hazavágja néha... :(
süti beállítások módosítása