Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul Lee Daniels következő filmje

2012.05.23. 21:37 koimbra 2 komment

Lee Daniels éppen azért izgul Cannes-ban, hogy holnap az újságíróknak miképp tetszik új filmje, a The Paperboy. A rengeteg interjú közben szóba került, hogy mihez lát hozzá legközelebb és úgy tűnik, hogy Daniels végre leforgathatja a régóta tervezgetett The Butlert. A direktor elárulta, hogy nemrég az eddigi szereplőgárda mellé Lenny Kravitz-t és Minka Kellyt is sikerült megnyernie.

Daniels tervezete a Washington Post egyik cikként alapszik, ami bemutatta a Fehér Házban 34 éven keresztülő dolgozó Eugene Allen-t. A komornyik szerepére Denzel Washingtont győzködte egy ideig, de végül a kevesebbet kérő Forest Whitakert szerződtette le. David Oyelowo alakíthatja fiát, Oprah Winfrey a feleségét kelti életre, Terrence Howard és a szebb napokat látott Cuba Gooding Jr. szintén játszani fog a filmben. Alan Rickman bújhat Ronald Reagen bőrébe, nejét Jane Fonda formálja meg, míg John Cusack Richard Nixont testesítheti meg. Matthew McConaughey lesz John F. Kennedy, Kelly pedig Jacqueline Kennedyként domboríthat.

 

Címkék: miújság cikkből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr564542575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2012.05.23. 21:55:21

Várom! Állati ez a gárda!

vrango 2012.05.24. 07:51:52

A sztori nem hat meg, de amihez Whittaker és Rickman hozzányúl az arannyá válik :)
Mondjuk érdekes lesz Rickman Reaganként, vagy Cusack Nixonként (vagy McConaughey Kennedyként)...
süti beállítások módosítása