Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Isaac Newton, az akcióhős

2012.06.08. 11:19 koimbra 1 komment

Isaac Newton a matematika és a fizika területén alkotott, inkább filozófusként, tudósként gondolunk rá, mint akcióhősre. Ám az angol úriember nyomozóként is dolgozott és több ügyet göngyölíthetett fel. Rob Cohen arra gondolt, hogy nem Newton találmányait és törvényeit mutatná be, inkább azt az időszakot mesélné el, amikor a gazfickókat hajkurászta.

A projekt az újonnan létrejött BiteSize Entertainment berkein belül készülhet el, a stúdió pár hónapja nyitotta meg kapuit. Cohen vetette papírra a forgatókönyvet és Gene Kirkwooddal közösen producerként is egyengetik a tervezet útját.

Nem ismert, hogy mikor indulna a forgatás és azt sem említették meg, hogy kit szeretnének a főszerepre. De arra számíthatunk, hogy a film előtt még egy képregény is érkezik Newtonról, ami felhívná a figyelmet a készülő produkcióra.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944573340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.06.08. 19:42:31

Úgy képzelem el, mint Sherlockot. Ha valami hasonlóval rukkolnak elő, akkor lehet belőle jóféle dolog.
süti beállítások módosítása