Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Refn készítheti el a Barbarella sorozatot

2012.06.20. 19:33 koimbra Szólj hozzá!

A Barbarella remake-et Robert Rodriguez szerette volna tető alá hozni, már-már úgy tűnt, hogy elindul a forgatás, ám a rendező lelépett, mondván, hogy nem akar más országban forgatni, mivel így túl sok időt töltene távol családjától. Rodriguezzel együtt Rose McGowan is távozott, majd Robert Luketic vehette kezébe a gyeplőt és Anne Hathawayt emlegették lehetséges főszereplőként. Ám jó ideje nem fújt a szél semmiféle információt a projekt környékéről, joggal hihettünk benne, hogy jégre került a tervezet.

Most éppen a Gaumont próbálkozik, de már nem mozifilmben, hanem egy sorozatban gondolkodnak. A francia stúdió Nicolas Winding Refnt, a Drive rendezőjét környékezte meg, a dán filmes bevállalta, hogy levezényli a szériát. Martha De Laurentiis lesz a producer, a hölgy édesapja Dino De Laurentiis, aki az 1968-as film létrejöttében segédkezett.

Az eredeti filmben Jane Fonda volt a főszereplő, a képregényen alapuló produkció a 40. században játszódott. Ebben Barbarella szövetkezik egy angyallal annak érdekében, hogy ne kerüljön rossz kezekbe egy sugárfegyver. Az alkotás egyik leghíresebb és legtöbbet emlegetett jelenete, mikor Fonda a légüres térben sztriptízel.

Címkék: sorozat barbarella miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr474601271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása