Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bel Ami - A szépfiú poszter és előzetes

2012.07.01. 14:01 koimbra 1 komment

belami.jpegGeorges Duroy (Robert Pattinson – Alkonyat, Cosmopolis, Harry Potter és a Tűz Serlege) fiatal, jóképű, nagyon ambíciózus fiatalember. Leszerelt katonaként egy huszadrangú párizsi újságnál kap állást, s mivel nagyon rossz anyagi körülmények között él, bármit megtesz a kiugrásért. Külseje és sármja ellenállhatatlanná teszi - bárkit kihasznál, hogy a társadalmi ranglétrán egyre feljebb kerüljön. Törtetését három állandó partnere segíti. Az egymásról eleinte mit sem sejtő hölgyek végül az 1890-es évek egyik legsikeresebb férfijává emelik Georges-ot. A kezdetben kellemesnek ígérkező erotikus kalandok a férfi gátlástalansága révén egyre veszélyesebbekké válnak. Míg a nők csak a Szépfiúként emlegetik, a férjeknek ő lesz a legfőbb ellenség... A Bel Ami Guy de Maupassant azonos című, 1885-ben írt regénye alapján készült. A nagyrészt Budapesten forgatott romantikus dráma szereplőgárdája kiemelkedő: Robert Pattinson partnereiként Uma Thurmant, Kristin Scott Thomas-t és Christina Riccit láthatjuk. A film hasonló módon építkezik, mint a hatalmas sikert aratott Veszedelmes viszonyok – a történeten átívelő intrika és a túlfűtött szexualitás mellett ízelítőt kapunk abból is, hogy kis tehetséggel és vonzerővel milyen magasra kerülhet valaki.

tn_belami.jpg

Címkék: poszter bel ami

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr224622154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miecs 2012.07.10. 09:44:31

ezt nagyon meg akarom nézni, de már a trailer is problémákat okozott nekem. Minden egyes "fényes" jelenetnél vártam, hogy majd csillog a srác, illetve mikor mozog a szája folyamatosan azt várom, hogy mikor harap meg valakit, jah és a hangja... egyfolytában vámpírként azonosítottam ezalatt a pár erc alatt... nehéz lesz elvonatkoztatnom...
süti beállítások módosítása