Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Quartet előzetes - Hoffman rendez

2012.07.02. 17:34 koimbra Szólj hozzá!

quartet.jpgA Quartet filmet Richard Loncraine dirigálhatta volna le, amihez Ronald Harwood, A zongorista Oscar-díjas írója vetette papírra a forgatókönyvet saját színdarabja alapján Végül Dustin Hoffman vette kezébe a gyeplőt, a színész először és utoljára 1978-ban állt a kamera mögött, akkor Ulu Grosbardnak segített a Próbaidő elkészítésében.

Maggie Smith, Billy Connolly, Pauline Collins, Tom Courtenay és Michael Gambon játsszák a főbb szerepeket. A történet egy nyugdíjas otthon körül forog, amit operaénekeseknek hoztak létre. Minden évben Giuseppe Verdi születésnapján koncertet adnak elő, egyrészt azért, hogy így ünnepeljék a híres-nevezetes olasz zeneszerző munkásságát, másrészt, hogy pénzt gyűjtsenek az otthon javára. Új lakó érkezik, aki nem hajlandó részt venni a javában szerveződő eseményen.

Májusban derült ki, hogy Weinsteinék fogják forgalmazni a BBC égisze alatt készült filmet, Angliában január 4-én lesz a bemutató.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr294624382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása