Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Lincoln vámpírokra vadászik, Tatum vetkőzik

2012.08.09. 16:26 BeniMan 2 komment

Abraham Lincoln, a vámpírvadász (Abraham Lincoln: Vampire Hunter): Timur Bekmambetov az Abraham Lincoln: Vampire Huntert vette kezelésbe, a produceri térfélen pedig Tim Burton nézelődött. Bekmambetov és Burton a 9 animációs filmen dolgoztak együtt, utóbbi a Wanted óta nem csinált egészestés filmet. Benjamin Walker játssza a főhőst, Mary Elizabeth Winstead Mary Todd Lincolnt kelti életre, de jelen lesz még Dominic Cooper, Alan Tudyk, Anthony Mackie, Rufus Sewell is. A történet szerint Lincoln fiatalkorában szemtanúja lesz annak, hogy édesanyját megöli egy vámpír. Ettől kezdve annak él, hogy a vérszívókat kipusztítsa, amolyan 19. századi Pengeként aprítja őket.

Magic MikePénz, jó csajok, szórakozás - ez lehetne a mottója a sztriptízt űző fickóknak. Bizonyára minden hölgy örülne, ha Channing Tatum kopogtatna az ajtaján, majd ledobna magáról a ruháit. A vígjáték a chippendale-ek életébe nyújt betekintést, egykoron a főszereplő, Channing Tatum is így kereste a kenyerét.  Tatum karaktere felkarol egy fiatal tehetséget Alex Pettyfer személyében és megmutatja neki ezt a világot, ahol ha jól végzi a munkáját a sok pénzen kívül rengeteg jó csajjal is találkozhat.

Amit még mindig tudni akarsz a szexről (Hope Springs): Egy öreg házaspárra fókuszál a sztori, akik kissé eltávolodtak egymástól és már semmi sem olyan, mint régen. Igénybe veszik Dr. Bernie Fields szakértelmét,  hogy helyrehozzák kapcsolatukat. A főbb szerepekben Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr894703919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blake / Mitch and Murray 2012.08.09. 22:11:54

Nekem komolyan bejönnek ezek a vámpírvadász témak,de hogy jön ide Lincoln?Ezt az első trailer óta sem sikerült teljesen feldolgoznom.Azért bízok benne. :)

O86 2012.08.09. 22:36:04

A helyi mozit épp felújítják, úgyhogy leginkább a semmit nézzük, de jövő héten Total Recall! :-)
süti beállítások módosítása