Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cristoph Waltz Terry Gilliam következő filmjében

2012.08.14. 10:30 FayeFaye 6 komment

Cristoph.jpgTerry Guilliam új filmje valójában egy régebbi filmje, a The Zero Theorem, amit 2009-ben azért függesztett fel, mert a produkció sokkal nagyobbnak és költségesebbenk bizonyult, mint amire számított, és nem volt rá ideje a Doctor Parnassus promóciója és a The Man Who Killed Don Quixote előkészületei mellett. A Quixote finanszírozása azóta sajnos összeomlott, így Gilliam visszatért a korábbi projekthez. A főszerepet Cristoph Waltz (Inglourious BasterdsDjango Unchainedjátsza, és már meg is kezdődtek a pre-production munkálatok Romániában, október 22-én szeretnék elkezdeni a forgatást.  Ha ezt sikerül befejeznie, lehet, hogy Gilliam egy új Brazilt rak le az asztalra.

A történet egy Orwell-i vállalati világban játszódik, ahol "mancam-ek" szolgálnak egy titokzatos személy, Management szemeként. Qohen Leth (Waltz) egy furcsa teória megoldásán dolgozik az otthonául szolgáló kiégett kápolnában, mint egy virtuális szerzetes. Az elszigeteltségét és a munkáját időnként megzavarja Bainsley, egy buján csábos szerető, aki virtuális szexxel csábítja, és Bob. Bob egy lázadó csodagyerek, és Management fia, aki a sértés és a humor keverékével és egy kibontakozó barátsággal buzdítja Leth-t a teória megoldására. Bob létrehoz egy virtuális valóság ruhát, ami elviszi Qohent egy belső utazásra, ahol találkozik a saját lelke rejtett dimenizóival és igazságával, itt találja meg a válaszokat amiket ő és Management is keresnek. A ruha és a hozzá tartozó számítógép technológia leltárba veszik Qohen lelkét, ami bebizonyítja vagy megcáfolja a Zéró Teóriát.

 

Címkék: miújság Terry Gilliam Cristoph Waltz The Zero Theorem

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr764711044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2012.08.14. 10:51:46

Ne adjatok neki több LSD-t! ;D

Shyllard 2012.08.14. 11:25:15

Végre, itt az ideje, h újra láthassunk egy új Gilliam filmet

Blake / Mitch and Murray 2012.08.14. 14:30:10

Hát ez...hát ez...nem lesz ez egy kicsit sok? :)
süti beállítások módosítása