Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jelenet a Démoni Dobozból

2012.08.28. 11:30 BeniMan 4 komment

dibbuk.jpgEgy rövid jelenetet kaptunk a Démoni doboz című thrillerből, amely Amerikában augusztus 31-én kerül a mozikba. A történet szerint egy fiatal lány vásárol egy régi fadobozt, nem sokra rá viselkedése megváltozik. Szülei félreteszik veszekedéseiket és együttes erővel próbálják kideríteni, hogy mi történhetett gyermekükkel. Kiderítik, hogy a dobozka egy gonosz szellemet tartalmazott, amely képes arra, hogy megszállja az emberi testet. Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Grant Show, Madison Davenport, Natasha Calis látható a főbb szerepekben. Az Ole Bornedal rendezésében készült film, megtörtént eseten alapul.

Címkék: horror thriller jelenet tv spot possession

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr884736510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2012.08.28. 16:18:35

hat ez eleg para... Dean Morgan-nek meg drukkolok, h mar ne csak a "szegeny ember Bardemje"-kent tartsak szamon. :D

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2012.08.29. 09:08:50

Nem hiszem hogy valaha is a Híradóban, vagy a valamelyik tudományos csatornán halottam volna az embereket megszálló gonosz szellem dokumentált esetéről. :)

Na de biztos eltussolták a Reptoidok. :)

BeniMan 2012.08.29. 09:10:05

@Prof. William: "A történet szerint egy fiatal lány vásárol egy régi fadobozt, nem sokra rá viselkedése megváltozik. Szülei félreteszik veszekedéseiket és együttes erővel próbálják kideríteni, hogy mi történhetett gyermekükkel." Edig a real story. A többi fikció ;)
süti beállítások módosítása