Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.09.11. 20:00 FayeFaye 7 komment

ZZ7C3A1F9A (1).jpg
  • James Cameron is megtalálta a franchiset, amivel ellesz a karrierje végéig. Az Avatar 2. és 3. részét közvetlen egymás után fogják felvenni, de még el sem kezdődött a forgatás és Cameron már a 4. részről fantáziál, ami egy prequel lenne. "Még nem írtam le semmit, de tulajsonképpen visszatér a legkorábbi expedíciókhoz a Pandorán, és hogy hol siklottak félre a dolgok az emberek és a Na'vik között. ... Mert amikor elkezdődik az Avata 1. - ahogy a jövőben hívni fogják - akkor már 35 éve tart a gyarmatosítás. ... [A 2. és 3. után] már csak az van hátra, hogy visszamenjünk, és megnézzük, milyen volt az egyik első expedíció, és új karaktereket alkossunk, akik aztán feltűnnek a későbbi filmekben. Ez egy terv.
  • A legújabb pletykák szerint a Y: The Last Man képregény adaptáció még feltámadhat. A New Line Cinemának állítólag tetszett Matthew Federman és Stephen Scaia legutóbbi forgatókönyv átírása, és talán beindulnak végre a dolgok a projekt körül, amit 2003 óta nem sikerül elindítani. Brian K. Vaughn és Pia Guerra képregényében minden Y kromoszómával rendelkező emlős kihal egy járvány után, egyedül Yorick és a szelídített majma maradnak életben. 
  • Rosario Dawson visszatér a Sin City folytatására.
  • Október 23-án jelenik meg a Szárnyas fejvadász harmincadik évfordulós Blu ray kiadása. Már biztos mindenkinek  több változatban is megvan a film, de ebben a kiadásban először fog szerepelni a rendezői változat Blu rayn. Bónusz Mondo Pris karakter poszter.

pris.jpg

Címkék: miújság satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414768100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unrealnoise · http://unrealnoise.blog.hu/ 2012.09.11. 20:43:41

James Cameron öregszik. egy olyan ember aki terminátorokat, és egy titanic-ot letett az asztalra, az hogy elégedhet meg ennyivel?

én tuti nem így szeretném befejezni, lezárni a filmes pályám. a pénz és a siker nem minden, pláne ha mindkettővel bőven rendelkezik már... én tuti valami sokkal kreatívabb cuccon agyalnék az ő helyében (amire tuti meg is kapná az anyagi támogatást...). ezek már "olcsó rutinmunkák". kár érte...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.09.11. 20:45:20

Az Y nagyon nagyon jó enne, ha lenne.

Shyllard 2012.09.12. 00:49:00

@unrealnoise: Ahogy Lucas, ő is kezd bekattanni, nem is kéne kunyiznia pénzért, saját magának is bőven állhatná projektjeit... Szerintem is foglalkozhatna sokkal egyedibb és nagyszabású filmekkel.

FayeFaye 2012.09.12. 06:32:20

@Shyllard: a sajat penzet tengeralattjarokra kolti.:)

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.09.12. 09:23:16

Cameron arra hajt, hogy építsen egy világot, amibe majd beköltözik. Ja, hogy már megtette?.. :)

speedle 2012.09.12. 10:11:10

ha egy fasza sztorit készít a 2-3hoz és megtartja azt az elképesztő látványvilágot, akk nevetve és táncolva perkálom le a moziknál a 3d-s jegy árát :D

amúgy szerény véleményem szerint EZ az egyetlen olyan 3d-s film, amiben kulturáltan és a film szerves részeként van jelen a 3d.

backdraft · http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=backdraft 2012.09.12. 10:17:42

Ha lesz Avatar előzmény is, az hogy a rákba kaphatja meg az AVATAR címet? Hiszen az első film épp azt mutatta be, h miként lehet emberként beszivárogni az avatarok segítségével a Na'vik közé.

Ez már tényleg a pénzről szól csak. Pedig Cameron megtehetné, h új és új dolgokkal álljon elő. Sajnálom. El lesz ezzel újabb 10 évig, lesz majd 70 és akkor már nem nagyon fog értelmes filmeket csinálni - nem mindenkit hívnak clint Eastwoodnak. Sajnos. Tényleg ez lesz a karrierje vége, amiből milliárdosként száll majd ki, de tök felesleges világba temeti el magát 20 évig. Azért az Avatar nem egy Star Wars akárhogy is nézzük. (A látvány meg nem minden.) És Lucas bácsi is ebbe az egysorozatos projektbe bárgyult bele.
süti beállítások módosítása