Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Identity Thief poszterek

2012.09.27. 10:00 ForgerON 2 komment

Seth Gordon újra komédiázik. A Förtelmes főnökök után ismét Jason Bateman-nel dolgozik együtt az Identity Thief című filmben. A nő főszerep Melissa McCarthy-nak jutott. Melissa karaktere, Diana Miami közelében él. Imád vásárolni, s mindent meg is vesz, ami megtetszik neki. Egyetlen probléma ezzel, hogy a bankroll fiók, amit használ a vásárlásaihoz nem az övé, hanem egy szintén az államokban élő férfié. Sandy Bigelow Patterson (Bateman) mikor rájön, hogy egy illetéktelen használja a fiókját elindul, hogy kézre kerítse az arcátlan tolvajt, mielőtt az teljesen kimeríti a számláját, s tönkre teszi a jó hírnevét. Egy hét áll a rendelkezésére, hogy Denvertől Floridáig eljusson, ám hamarosan kénytelen szembesülni azzal a ténnyel, hogy az egyszerűnek tűnő hajsza sokkal nehezebb, mint korábban gondolta.
A filmben feltűnik még Jon Favreau, Amanda Peet, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Eric Stonestreet és Robert Patrick.

identity_thief_1.jpgidentity_thief_2.jpg

Címkék: vígjáték poszter miújság identity thief

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr934804804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.09.27. 16:05:37

Förtelmes főnökök jó volt, ez se hangzik olyan rosszul, normális kis road-moviet is kihozhatnak belőle

Blake / Mitch and Murray 2012.09.28. 01:49:28

Lehet,hogy nem jó passzban néztem,vagy ilyesmi,de úgy emlékszem a Fört.főnökök alatt alig sikerült elmosolyodnom.Meg ezt a Bateman-t sem annyira zabálom,szóval most ezt nem nekem forgatják. :)
süti beállítások módosítása