Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Paranormal Activity 4 előzetes

2012.09.28. 13:00 ForgerON Szólj hozzá!

Már a negyedik résznél tart a Parajelenségek (Paranomal Activity), aminek első részét a Paramount stúdió eredetileg rebootolni akarta, de mivel elnyerte a tesztközönség tetszését mégis bemutatták az eredetit a mozikban. Ez helyes döntésnek bizonyult, mert világszerte pozitív visszajelzéseket kapott a film. A harmadik felvonás rendezőpárosa Henry Joost és Ariel Schulman készíti a negyedik részt, s természetesen Oren Peli is közreműködik, mint forgatókönyvíró.
A történet öt évvel azután játszódik, hogy Katie és Micah kapcsolata tragikus véget ér. Alice és édesanyja furcsa dolgokat tapasztal újdonsült szomszédaikkal kapcsolatban. A franchise-ra jellemző thriller vonások köszönnek vissza az előzetesben; mozgó csillár, magától nyíló-záródó ajtó, felvillanó emberi sziluett, testek hirtelen elragadása, minden rögzítve egy kamerával. Ami újdonságnak számít, az az XBox Kinect kütyüje, s az abban rejlő látvány elem, ami jó húzásnak tűnik.

Címkék: trailer thriller miújság paranormal activity 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr784807342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása