Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

DiCaprio-Maguire-Hardy összefogás

2012.10.17. 13:00 ForgerON Szólj hozzá!

DiCaprio-Maguire-Hardy.png

Az nem meglepő, hogy egy témával két külön stúdió foglalkozik egyszerre. Az már kevésbé, ha egy stúdió berkein belül történik a téma a feldolgozása két különálló filmben. A Warner Bros stúdió erre készül, ugyanis két filmet tervez az Afrikában élő veszélyeztetett állatok illegális orvvadászatáról és kereskedelméről szóló témában. Leonardo DiCaprioTobey Maguire, és Tom Hardy egyaránt érintett, mindhárom színész saját produkciós cége is részt vesz a munkálatokban. Még tavaly ült össze a három színész, hogy egyeztessenek. 
Az első film film az elefánt és orvszarvú vadászok elleni küzdelemről szól, Tom Hardy ötlete alapján, aki egykor egy különleges alakulat katonája volt. A forgatókönyv írásában Sheldon Turner (Up in the Air, 2009) segédkezik.
A másik produkció még nagyon gyerekcipőben jár, s annyit lehet tudni, hogy a globális veszélyekre kívánja felhívni a figyelmet, az óceánok és a dzsungelek élővilágára egyaránt. Hardy Steven Soderbergh Traffic (2000) című filmjéhez hasonlította a készülő film stílusát.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr844853579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása