Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.01. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

-Nem csak a MÁV-nál sztrájkolnak, de mától Hollywoodban is elkezdődik a forgatókönyvírók sztrájkja, leteszik a billentyűzetet, tollat vagy azt amivel írni szoktak .A szakszervezet a nagyobb bérezést és több juttatást akar kiharcolni. Utoljára ehhez hasonló sztrájk 1988-ban volt és 22 hétig tartott. Az akkori becslések szerint ez a sztrájk közel 500 milliós kárt okozott.Szóval az elmúlt napokban az írók gőzerővel dolgoztak az eddig befejezetlen munkákon, de így is lesz pár film vagy sorozatepizód , ami nem lesz kész. Szerintem inkább ne kapkodjanak, mert egy összecsapott forgatókönyv után a nézők szívnak.

 

-Az Indul a Bakterház írójának lánya szerint túl sok a hasonlóság apja vasutas-vígjátéka és a Megy a gőzös között. Egyelőre szeretne megyezni az alkotókkal, de ha ez nem megy pereskedés lesz és hát amilyen a magyar jogrendszer már rég lement tévébe vagy 120x is, mire pernek vége.

 

 -Guillermo del Toro (Faun labirintusa) szeretné megrendezni a Harry Potter utolsó részét. A direktor neve már felmerült, hogy megrendezhetne egy HP részt, de akkor elutasította a felkérést.

 

-Jetix új magyar nyelvű csatornát indít. Neve Jetix Play lesz

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44215064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása