Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.02. 18:54 koimbra Szólj hozzá!

- Folytatják a Shreket. 2010-re érkezik a mozikba előreláthatólag, címe: Shrek Goes Four lesz. A harmadik szerintem már nem hasonlított az első két részhez, remélem a negyedik rész újra jó lesz, sőt jobb lenne ha nem is lenne inkább:))

-A Pókember 3 is visszatér a váasznakra 2009-ben, írója James Vanderbil, akinek a nevéhez köződik a Darkness Falls horor és az Amazonas kincse "kaland". A Pókember filmek a kasszáknál jól teljesítettek, csak nálam nem.

-Nemrég az a hír járta, hogy fotókat loptak az Indiana Jones forgatásáról, a tolvajt elkapták, mivel interneten árulta ezeket. Csak az adásvételre már rendőrök érkeztek. Ítélet: 2 év 4 hónap börtön. Az Indiana Jones mozi 2008 májusában érkezik a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32216383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása