Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.04. 18:31 koimbra Szólj hozzá!

-Folytatják a Farkasokkal táncolót. Michael Blake , a szerző, megírta a sztori folytatását még 2002-ben és úgy néz ki most már lassan neki is kezdenek a forgatásnak. A rendező Simon Wincer lett, aki az Into the West sorozatot is levezényelte. Egy 17 évvel ezelőtt filmnek megéri e folytatást csinálni? 

-Folytatódik a Knight Rider sorozat is. Justin Bruening lesz a főszereplő, aki Micheal Knight fia lesz. Az alkotókra állítólag a Transformers sorozat nagy hatást gyakorolt...Anno arról volt szó, hogy lesz egy mozifilm, ami végül nem készült el, viszont még régebben készült egy Knight Rider 2000 , ami nálunk videón meg is jelent. Magyarországon az ismétléseket még mindig 400-500 ezer néző követi. Jajj, izgalmamban mindjárt elkezdek beszélni az órámhoz:)

-Miután a Helloween sikeres lett, a stúdió egy másik horror széria, a Hellraiser feltámasztásán gondolkodik. Csupa eredeti ötlet.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17218248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása