Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.06. 20:00 koimbra Szólj hozzá!

-Úgy néz ki megvan az első elvérzés az írósztrájk miatt, ez pedig Heroes: Origins -t érinti. Az Origins külön történeket mesélt volna el és a Heroes sorozat után indult volna el.

-A Szökés egyik szereplője Lane Garrison a rácsok mögé kerülhet, 3 és fél év börtönt kapott, ugyanis amikor részegen karambolozott az utasa meghalt. Na vajon szökni fog e?:)

-Daniel Craig szerződése értelmében még 4-szer lehet Bond és ezért 30 millió fontot

-Remakelik a Bosszúvágyat. A rendező Sylvester Stallone lehet. Hasonló sorsra juthat a Délidő, más rendezésében. Miért van szükség erre? Két alapfilmet is újraforgatnak.

-Szintén remakelnék a Titánok harcát, Robert Rodriguez rendezné.Nincs új a nap alatt megint.

-Keanu Reeves-t beperelte egy fotós, mert még márciusban elütötte őt a kocsijával.

-Úgy néz ki hamarosan nekiállhatnak a Szerelmes hangjegyek 3-nak is. A főszereplő lány Vanessa Hudgens szereplése kétséges volt, a neten megjelent meztelen képei miatt, de mégis szerepelni fog az új részben is

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr14220648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása