Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ízlések és pofonok (No reservations)

2007.11.07. 12:14 koimbra Szólj hozzá!

 

Ül a néző a moziban és előfordul, hogy azon kapja magát, ha nem lenne a főszereplő, akkor ez egyből a tévében landolt volna egy esti műsorként. De mivel sikerült valami nagy nevet szerződtetni így a mozikba kerülhetett. Nos ennél a filmnél hasonló érzések kavarogtak bennem.

Kate (Cathrine-Zeta Jones) menő chef , a munkájának él és nem tűri el, ha leszólják a főztjét. Aztán egy nap nyakába szagad unokahuga, ráadásul a „munkahelyére” felvesznek egy amolyan helyettest, másodszakácsot is, amit először igen-igen nehezen tud kezelni, később(ahogy ez lenni szokott) megkedveli a srácot.

Van egy - két jó pillanata a filmnek, de sajnos ez nem menti meg attól, hogy rossz filmnek tartsam.

Egy dolgot azonban elért nálam az alkotás, mégpedig olyan iszonyat éhes lettem a filmben látott fincsiségektől, hogy otthon be is kajáltam egy nagy adag lecsót. Erről viszont eszembe jut, ha szakácsos-kajás filmet néznél, akkor nézd meg a Lecsót inkább. Erre mondják talán azt, hogy ízlések és pofonok?:)

 

Értékelés: 20 %

 

Büdzsé: 28 millió dollár

Amerikai bevétel: 43 millió dollár

Összbevétel: 91 millió dollár

 

 

Rendező: Scott Hicks

Főszereplők:Aaron Eckhart Catherine Zeta-Jones ,Abigail Breslin ,Patricia Clarkson

Címkék: iromány vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99221225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása