Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.09. 19:18 koimbra Szólj hozzá!

- Dübörög a BSA+ASVA. Reggelre állítólag 80 torrent és ftp szervert foglaltak le, ám eleddig csak a BitHumen-ről tudni, hogy elkapták, de egyes hírek szerint áldozatul esett még a Moobs, az Insane, az Evolution és a Revolution is.Több FTP és torrent oldal is a hír hallatán megpihent, tehát gyorsan kikapcsolták a szervert. A razziák hétvégén is folytatódni fognak állítólag.Egyes netes oldalak már tudni vélik, hogy ki lehetett a besúgó, mások szerint nem árulás történt, csupán a szokásos BSA szoftverfrissítési akciója. Néha beindul ugyanis a szervezet,és lefoglal ezt azt, mint pl  a DC++-on egy két hubot, ami már másnap ment ismét vagy az egyik nagy torrent oldalt, ami egy nap elteltével újra működött, sőt a BitHumen is állítólag ígéri, hogy visszatér. Viszont a razzia hallatán a netes adatforgalom eléggé megzuhant.

- Hamarosan elkezdődik a 11. Star Trek film forgatása is, egy előzmény film lesz, amikor Spcok és Kirk még jóval fiatalabbak voltak. Winony Ryder lesz előreláthatólag Spock anyja, a rendező JJ Abrams.

- A Max Payne is a mozivásznakra lép, főszereplő Mark Wahlberg lesz. A játékban a főhös ballonkabátban írtotta a nem szimpatikus figurákat, bullet-time effektus segítségével.Rendező: John Moore, aki az Oment is felújította. Bemutató 2010-ben.

-Folytatódik a Jeepers Creepers is, a harmadik rész egy éven belül már talán kész is lehet.

-Hamarosan bemutatják a Macskafogó 2-őt, előzetese már megtalálható a neten, úgy néz ki a régi figurák visszatérnek és a hangjuk is egyezni fog az első részben hallottakkal. Íme egy plakát Grabowsky lányáról.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63223790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása