Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mr. Brooks (Mr Brooks)

2007.11.10. 19:16 koimbra Szólj hozzá!

A skizofréniában az a jó, hogy nem vagy vele egyedül

 



Mr Brooks (Kevin Costner) épp most kapta meg az év embere díjat, boldog házasságban él és van egy vállalkozása. Mellesleg sorozatgyilkos. A hab a tortán, hogy még skizofrén is...amiben ugye az a legjobb, hogy abban sose vagyunk egyedül. Eddig van gond? Nem sok, Brooks és Marshall (a skizofrén fél-Willia Hurt) jól elvannak, eldumálgatnak, az ölés is megy. Azonban beüt a baj. És ha még csak egy lenne...Egy akciója után lefényképezik és megzsarolják. A jóember nem pénzt kér, hanem , hogy elkísérhesse Brooks-ot a következő útjára. A problémát fokozza, hogy rájön, lehet a lánya is hasonló problémával küzd, mint ő maga.

 

Kevin Costner -nek van honnan feljönnie. A Waterworld után nem csak az arca, hanem a karrierja is épült lefele rendesen. Dicséret illeti meg , mivel ő a kiutat nem valamely egykori sikerfilmjének folytatásában látta, hanem kisköltségvetésű filmekben domborít, így neve nem tünt el a süllyesztőben. A Mr Brooksban rossz szót nem igazán lehet róla szólni, William Hurt -el kiváló párost alakítanak. Demi Moore által alakított nyomozónál ugyan néhol kilóg a lóláb, de annyira nem zavaró.

 

Ez a film jó, leköt a végéig, csak a vége ne lenne. Aki megnézi az érzi , hogy valakinek tetszett az a vég , ami jó lezárás lett volna , talán fenntről szóltak le, hogy ez így nem jó, de azért még egy jelenetet hozzá pakoltak. Kár érte, de ez még így is benne van az évi Top10-ben

 


Értékelés: 90 %

 

Büdzsé: 20 millió dollár

Amerikai bevétel: 28 millió dollár

Összbevétel: 43 millió dollár

 

Főszereplők: Dane Cook   Demi Moore   Kevin Costner   Marg Helgenberger  William Hurt

Rendező: Bruce  A. Evans

 

Címkék: krimi thriller iromány 90 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91224637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása