Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.11. 18:56 koimbra Szólj hozzá!

  • Daniel Radcliffe -nek lehet , hogy lesznek mesztelen jelenetei a következő Harry Potter filmben. Az írónő , J.K. Rowling, azután mondta ezt, hogy látta a színészt egy színpadi előadásban, ahol nem sok ruha volt rajta. Rowling legutóbb azt jelentette ki, hogy Dumbledore prof meleg.

  •  
  • Emlékszik valaki az Alvin és a mókusok mesére? Na most ebből lesz mozifilm, az alkotásban a mókusok animációk lesznek.

  •  
  • Schwarzenegger közvetítene szívesen az írósztrájkban. A show műsorokon kívül már jó néhány sorozatnak is leállt a forgatása kész forgatókönyv híján. Néhányan forgatnak egy alternatív évadzárót, még kevesebb előre elkészítette azokat a részeket, amik kellettek a teljes évadhoz és még többen vannak gondban,mivel úgy néz ki , nem tudják befejezni a megkezdett évadot és várják nagyon az sztrájk végét itt van néhány Big Shots, Back To You, Desperate Housewives, Law & Order, Pushing Daisies, Rules of Engagament,The Office, The New Adventures of Old Christine, The Big Bang Theory, , Two and a Half Men, How I Met Your Mother, , Til Death . De nézzük a jó oldalát, nem marad le senki a kedvenc sorozatában annyira.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr68225578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása