Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.13. 18:43 koimbra Szólj hozzá!

-Jövőre kerül a mozikba Vin Diesel szereplésével a Babylion AD . A mű 160 perces , a stúdió pedig mindenképpen ennél rövidebbet akar, legalább fél órával. De ez kivételesen csak az amcsikat érinti,más helyekre már nem megcsonkítva kerül a moziba, ráadásul Amerikában fél évvel később is mutatják be.

-A Vuk folytatásának a bemutatója késik. Jövő héten került volna a mozikba, de mégse fog bekövetkezni. Az alkotókat szerződés köti ahhoz, hogy még idén bemutassák. Egyébként az előzetes alapján alaposan el lesz cseszve, amolyan „csak 6 év alattiaknak”.

-Múlt hét csütörtökön mutatták be a Lányok című magyar filmet, eleddig 757-en látták országosan. Röhej.

-Új jelenettel bővül a Brian élete. A készítők beleteszik a fiatal zsidó, kefebajuszú, zsidó csillagot és horogkeresztet viselő Ottót.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr65228067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása