Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.17. 16:23 koimbra 2 komment

-Frank Darabont Stephen King művét adaptálná filmvászonra. Darabont nevéhez fűződik A remény rabjai film, ami az imdb-n a második legjobb filmként tartanak számon. A The Long Walk művét King álnéven írta, egy olyan világban játszódik, ahol megrendeznek ez Hosszú Gyaloglás versenyt, a cél, hogy ki bírja tovább a gyaloglást,a szabálytalankodókat azonnal lelövik.

-Megvan a Terminator film rendezője, ő pedig nem más, mint McG. A videoklippek készítése után a filmszakmába igazolt rendező eleddig a Charlie angyalai mozivlátozata és a We Are Marshall fűződik a nevéhez. Edward Furlong ügynöke még régebben bejelentette, hogy Furlong lesz John Connor (akárcsak a második részben),ezt azonban még senki nem kommentálta. Claire Danes már nem tér vissza.

-Megfilmesíik Hugh Hefner életét, az úr a Playboy ura! Tom Cruise szeretné eljátszani, eleddig Leonardo DiCaprio volt esélyes a szerepre.

-Oszter Alexandra filmes karrierjét egyengetné Andy Vanja. Én is egyengetném:)
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86232177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plötty 2007.11.17. 19:42:54

Én azt szeretném megkérdezni, hogy MIECS miért nem ír? Én szeretném ha írna, a Candy írása nagyon tetszett és elvileg ketten csináljátok az oldalt. Nem kifogásáolom Koimbra írását , mert jókat ír, csak MIecs-t hiányolom. Egyébként gyakran járok ide, csak azért nem írok kommentet, mert lusta vagyok

Miecs 2007.11.18. 11:36:22

Kedves Plötty! Igyekszem írni, csak nem mindig van időm. SŐt szinte soha, de próbálok behozni mindent.. elvétve azért találsz egy két írást tőlem. Amint van egy kis időm azonnal nézek valamit filmet, de van hogy hetekig nincs 5 percem amikor filmet tudnék nézni. De igyekszem bepótolnia hiányom. És köszi h naponta látogatsz minket.. Tartsd meg ezt a jószokást!
süti beállítások módosítása