Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Menekülj! (See No Evil)

2007.11.18. 11:37 koimbra Szólj hozzá!

Millió dolláros hotel?


Annyi horror volt már idén, hogy ezt már a tékákba nyomták itthon egyből. Néhány nem épp tiszta múltú egyént elküldenek egy helyi hotelbe, hogy rakják már rendbe kissé. Felügyelőjük az a zsaru , aki pár éve majdnem elkapott egy sorozatgyilkost. Minő meglepetés, a killer ebben a hotelben vert tanyát. És kezdődhet a menekülés és a belek kiöntése.

A rendező Gregory Dark anno pornófilmezéssel kereste a betevőre valót, majd videoklippekre váltott és most levezénylte ezt a horrort. Azért az meglepő, hogy a filmben semmi meztelenkedés nincs. Kár. De van itt sötétség, meg gonosz kopasz.
Igazság szerint még olyan ember sincs ebben a filmben, akiért izgulhatunk,mert szinte mindenki mocskos kis köcsög (bocsmá')!  De a film élvezhető, és nem még csak nem is azok futkároznak a végén élettel teli, akire gondolnánk. Igazi B kategóriás horror pankrátorral a főszerepben. Na kérem , mostmár megnéznem a The Marine filmet is, amiben szintén pankrátor nyomja.

 

Értékelés: 81 %

Büdzsé: 8 millió $
Amerikai bevétel: 15 millió $
Összbevétel: 18 millió $

 

Főszereplők: Glen Jacobs,Christiana Vidal, Michael J.Pagan,Samantha Noble
Rendező: Gregory Dark

Címkék: horror iromány onlydvd 80 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr3232863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása