Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A kabalapasi (Good Luck Chuck)

2007.11.19. 16:07 koimbra Szólj hozzá!

Chuck -ot 10 évesen megátkozzák. Eszerint  aki vele kettyint, Ő utána fogja megtalálni az igazit. Telnek az évek és Chuck rádöbben , hogy minden volt barátnője hozzáment az Őt követő fickóhoz, akivel összejött. Ez pedig rendesen elterjed a házasodni vágyó lányok körében, Chuck pedig egy ideig élvezi is a helyzetet, hogy gyakran bekergetheti a mackóst a málnásba. Egy szép nap azonban hősünknek megtetszik valaki, méghozzá Cam, aki csetlő-botló típus. Chuck pedig mindent megtesz, hogy együtt maradjanak, azonban olyannyira a lány nyakára nő, hogy veszélyezteti a kapcsolatukat.

A film olykor vicces, olykor erőltetett, de teljesen „limonádé”.

Megtekintése után kis idő elteltével már csak arra emlékszünk, hogy ez a film is „megvolt”, egyébként nem vésődik be túlzottan emlékezetünkbe.

De egy dolgot azért megtudhatunk: senki nem tudja megnyalni a könyökét. Lehet próbálkozni...

 

 

Értékelés: 60 %

 

 

Eddigi amerikai bevétel: 35 M $

 

 

Előzetes:

 

 

 

Címkék: iromány vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69234423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása