Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.20. 18:13 koimbra Szólj hozzá!

-A Heroes második évada 11 részes lesz, a sztrájk miatt. Alternatív évadzárót forgatnak majd. Itt már írtam a sorozatról
-A Végső állomásból is jön a következő rész, szám szerint a negyedik. Rendező David R. Ellis , aki a második részt is rendezte. Minden részben történik valami katasztrófa, ahol több tucatnyi ember veszti életét, de az esemény előtt páran otthagyják a helyszínt, mivel valakinek látomása támad az eljövendő tragédiáról. A halál pedig ezt nem hagyjhatja és utánuk ered.
-Michael Moore filmje a Sicko, esélyes , hogy jelöljék az Oscarra megint.Erről is írtam már véleményt
-Ben Cross a Star Trek 11 stábjában, ő lesz Spock apja. Zachary Quinto pedig Spock,az anyja Winona Ryder.
-Hamarosan elkezdődhet a G.I. Joe forgatása. Ugyebár az alap az volt, hogy a G.I. Joe egy elit alakult és folyamatos harcban állnak a Kobrákkal, akik magukhoz akarják kaparintani a hatalmat a világon. Nos a filmben európai katonák lesznek, akiknek a csapatnevük Global Integrated Joint Operating Entity és az ellenfél pedig egy fegyverkereskedő lesz. Jól megváltoztatták az eredeti sztorit, én máris szomorú vagyok.
-Megtekinthető már a Cloverfield új trailere. A film főleg kézikamerás jelentekből fog állni, leginkább a Blair Witch Projecthez hasonlítanám.
És a bemutató( na melyik szörny teszi tiszteletét?)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr49235978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása