Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Napi miújság

2007.11.21. 18:40 koimbra Szólj hozzá!

-December 20-tól a mozikban  a Macskafogó 2. 600 millió forontból hozták össze. A történet szerint egy dzsungelben akad egy törzs, akiket nem kapott el a viselkedésváltoztató kutya. Egy nap megtudják, hogy mi történt a többi macsekkel és felkerekednek, hogy felszabadítsák őket.

-A Lost negyedik évada 8 részes lesz a sztrájk miatt a tervezett 16 helyett.

-Rob Marshall musical-ben utazik megint, címe Nine lesz. Cathrine-Zeta Jones volt az egyik kiszemelt, de ő nagyobb szerepet akart volna a filmben, így aztán mégse tűnik fel a filmben.

-Jerry Bruckheimer állatos-kommandós filmbe fogott. A moziban intelligens kommandós állatok játszák a főszerepet. Eddig vakond, malac és hörcsög biztos lesz benne.

-Jön a negyedik része a Halálos iramban-nak. Visszatér Vin Diesel és Jordana Brewster.

-David Twohy dolgozik a Riddick harmadik részének forgatókönyvén,de kérdés, hogy minek. A második rész hatalmas bukta volt.

-David Hasselhoff (Hassel The Hoff:)) szerepelni fog a Knight Rider folytatásában, de a főszereplő a fia lesz. Hasselhoff addig elvan és ilyen saját magát kirapodizáló klippeket csinál, mint ez
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr39237304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása