Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reszkessetek, repülők ! (Unaccompanied Minors)

2007.11.26. 12:03 koimbra Szólj hozzá!

Újra itt van a Karácsony, a család otthon a fenyőfa alatt, mindenki örül, bontja az ajándékokat.

Na itt pont, hogy ez nem van. Hoover repülőtér, kismillió utas, menni mindenki ezer fele. Még az igazgató is lelépne végre, ő ugyanis nem nagyon van oda ezért az ünnepért, ezért még ki se dekoráltatta a repteret. Azonban megnyílik az ég, leszakad a hó, a járatok nem mennek sehova.

 

Akad egy rakat kíséret nélküli gyerek, akire vigyázni kellene, ezért őket egy hatalmas szobába zsúfolják. Páran azonban önállósítják magukat,így elcsatangolva felfedezik a reptér apró örömeit. Miután elkapják őket, az igazgató visszapakolja a gyerkőcöket a nagy szobába és közli: ha jók lettek volna most közeli szállodában lehetnének az időközben áthelyezett többi gyerekkel. Azonban a kis rendbontók nem esnek kétségbe és akcióba lendülnek ismét, megszöknek a karanténból.

 

A filmet tavaly már bemutatták az Államokban, hozzánk jó egy év késéssel érkezett , a mozikat kikerülve a videotékákban landolt. A kritikák és a nézői vélemények is egyöntetűen lehúzták, valahogy értetlenül állok/ülök ez előtt, hisz jómagam sokat vigyorogtam(ízlések és pofonok).

 

Valahogy a Reszkessetek betörők ugrott be a film kapcsán, habár se tolvajok, se rafinált csapdák, de mégis itt motoszkál bennem az érzés. Nyílván nem csak nekem jutott ez eszembe, hisz a címválasztás se véletlen.

A gyerekek jól oldják meg a nem túl bonyolult szerepüket, az igazgatóról már az első percben süt, hogy nem gonosz, inkább csak megcsömörlött.

Ajánlom mindenkinek, aki jókat szeretne mosolyogni ezen a karácsonyi hangulatú filmen.

 

Értékelés: 75 %

 

Lewis Black (Oliver Porter)
Wilmer Valderrama (Zach Van Bourke)
Tyler James Williams (Charlie Goldfinch)
Dyllan Christopher (Spencer Davenport)
Brett Kelly (Timothy 'Beef' Wellington)

 

Címkék: iromány vígjáték 75 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55242213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása