Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2007.11.27. 15:04 koimbra Szólj hozzá!

London Syd (Chris Evans) megtudja, hogy volt barátnője(Jessica Biel) elutazik, búcsúpartyt rendeznek neki, de őt nem hívták meg. Azért ő beállít már kezdéskor egy fickóval(Jason Statham sok hajjal) , akitől épp drogot vett.
Befészkelik magukat a fürdőszobába ,dumálgatnak, kokóznak az arra betévedőkkel ,miközben kinn már folyik a party.
A film úgy mutatja be a drogozást, mintha ettől semmi baja nem lenne az embernek, beszívnak néhány kiló kokót és alig látszik valami. Végülis nem e körül forog a story, de azért álljon már meg a menet.
Mindenesetre nézhető. Értékelés: 60 %


Ki a faszagyerek?/The Man :Ki volt az a fasza fordító , aki ebből kihozta ezt a címet? Lehet már nagyon várta,hogy ezt odarakhassa valami filmcímnek.
Én egy jó akció vígjátékra számítottam, Samuel L Jackson a kemény, Eugene Levy meg a vicces figura...lenne, sajnos Jackson egyáltalán nem az, mint ahogy szeretne kinézni, és Levy se mókás.
Les Mayfieldnek is volt már ennél jobb alkotása, talán majd legközelebb.
Ja, a sztori: A Levy által alakított figurát összetévesztik valami nagy gengszterrel és Jackson rajta keresztül akarna eljutni a bűnbandához. Értékelés: 10 %


Edison/Edison Force :Egy nem túl nagy volumenű bírósági tárgyaláson egy kezdő újságírónak (Justin Timberlake) feltünik valami zavaró körülmény. Azonban a főnöke (Morgan Freeman) kirakja a szűrét, így saját szakállára nyomozgatni kezd, ami nagyon böki pár ember csőrét.
Na hát Justin Timberlake is kiszabadult a klippek világából, sőt rögtön mindjárt raktak is mellé pár jobb nevet is. Színészileg még tanulnia kellene, hisz vágja a fapofát bőszen, mint Seagal. Ettől függetlenül egy valamelyest nézhető filmet rakott le a népes társaság a (video)asztalra. Értékelés: 60 %

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32244362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása