Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tini Nindzsa Teknőcök (TMNT)

2007.11.28. 13:17 koimbra 1 komment

 

Tini nindzsa teknőcök visszatértek. Miután kalandjaikat képregényben és rajzfilmen egyaránt élvezhettük megcsodálhattuk az élőszereplős filmváltozatot is, amit a rajongók sikerre vittek és több folytatást is megélt.

 

3000 évvel ezelőtt egy testvériség pusztító hadjárata során az egyik hadvezér egy csillagjegy segítségével halhatatlan lett, de ennek következtében a testvérisége kővé változott és 13 szörny szabadult a világra. Napjainkban ez a hadvezér milliárdos. A testvérisége és a szörnyek felkutatásával foglalkozik.

 

A teknőcök eközben élik életük. Miután leabálták a Zúzót és kompániáját, nyugodtan éldegélnek a megszokott kis csatornarendszerben. Szecska mester ( a patkány ) ugyanis nem engedélyezi nekik , hogy a felszínen akciózzanak. Leonardo egy messzi dzsungelbe távozik, ott aprítja az ellent, míg April egy napon fel nem keresi, hogy visszahívja. Raffaello viszont nem bír magával és éjszakánként a városban dádázza a rosszfiúkat. Azonban a testvériség összeakasztja a bajszát a tekikkel no meg Szecska mesterrel , mellesleg feltűnnek Zúzó maradék nindzsái is.

 

Ez a „mese” teljesen különbözik attól, amit eddig láthattunk, megszokhattunk a teknőcöktől. Egy viszonylag sötét, komor oldalt láthatunk, ahol ellentétek feszülnek a tekik között. Viszont ami a legfontosabb, hogy a hangulat nem csökkent, sőt...nagyon is jó.

 

Jöhet a folytatás, kowabungaaaa

 

 

Értékelés: 90 %

 

Büdzsé: 34 M $

Amerikai bevétel: 54 M $

Összbevétel: 94 M $
 

James Arnold Taylor (Leonardo hangja)

 

Mikey Kelley (Michelangelo hangja)

 

Mitchell Whitfield (Donatello hangja)

 

Nolan North (Raphael hangja)

 

Sarah Michelle Gellar (April O'Neil hangja)

 

Mako (Master Splinter hangja)

 

Chris Evans (Casey Jones hangja)

 

Patrick Stewart (Max Winters hangja)

 

Kevin Smith (Greasy Chef hangja)

Címkék: mese iromány

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr6245391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása