Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kígyók a fedélzeten (Snakes on a Plane)

2007.11.29. 10:46 koimbra 2 komment

"I've had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane"

 

Akad néhány olyan film, aminek már a bemutató előtt a közönség csinál kampányt.

 

Egyik példája az Elemi ösztön 2, ezt még le se forgatták, de már akkor az terjedt róla(mint a szél), hogy rossz. És az is volt.

 

A másik oldal a felfuttató rajongói marketing, amivel elérhető, hogy a már jóval a film bemutatása előtt erről beszéljenek. A Blair Witch Project volt az egyik olyan film, aminek oly hatalmas reklámkampányt csináltak az emberek a neten, hogy mikor bemutatták a tömegek tódultak a moziba. Hasonló kampány indult a Kígyók a fedélzeten körül is. Mikor kiderült,hogy ebből film lesz valamiért sorra nyíltak a rajongói oldalak. Ráadásul Samuel L. Jackson is bekerült a szereplők közé. Nélküle biztos, hogy a videótékák polcain landolt volna egyből ez az alkotás. Sőt, gyakorlatilag a rajongók kedvéért raktak bele jó pár jelenetet, ami miatt a film 18 éven felülieknek kategória lett.

 

Ahogy a címből következtetni lehet, pár száz kígyó szabadul el az egyik repülőgép fedélzetén. Ennek oka, hogy egy szemtanút visznek rajta, aki egy nagyon gonosz ember ellen( maffiavezér vagy mifene) tanúskodna. Nála már csak a kígyók gonoszabbak, hisz beindulnak rendesen és marnak bőszen mindent. Meg mérgesek is, ez főleg akkor baj, ha betalálnak. Szopóutca.

 

A film olyan „annyira rossz, hogy már jó”  kategória. El lehet szórakozni rajtam agyat is érdemes elrakni valami sötét helyre erre az időre. Olvastam, hogy valakinek azért nem tetszett , mert nem volt mondanivalója. Ez nem ilyen film,csak mondom.

 

David R. Ellis kaszkadőrből lett rendező. Neki köszönhetjük még a Végső állomás 2. és a Mobil filmeket. Szerintem lehet egyébként maradnia kellett volna a szakmájánál.

 

Az internetes rajongói reklámkampány ebben az esetben nem mozgatott meg tömegeket, hogy miért nem tudni. Páran még biztos vakarják a fejüket ezzel kapcsolatban. Mondhatni: ezt benézték. Nem csúnyán , mert visszahozta a költségeit a film, de ennél mindenképpen többre számítottak. Sebaj, majd dvd-n…

 

 


Értékelés: 70 %

Büdzsé: 33 M $
Amerikai bevétel: 34 M $
Összbevétel: 62 M $




Szereplők:
Samuel L. Jackson (Neville Flynn)
Nathan Phillips (Sean Jones)
Byron Lawson (Edward 'Eddie' Kim)
Julianna Margulies (Claire Miller)
Rachel Blanchard (Mercedes Harbont)
Flex Alexander (Three G's/Clarence Dewey)
Kenan Thompson (Troy McDaniel)
Keith Dallas (Big Leroy DuBois)
Bobby Cannavale (Hank Harris)
Todd Louiso (Dr. Steven Price)

Címkék: horror iromány 70 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr98246419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_gia · http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/246419 2007.11.29. 13:23:50

Neeeee hát ez nagyon ratyi film:DDDD
Viszont jó paródiák születtek/születnek belőle:D

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2007.11.29. 14:37:19

Jó volt ez, nem volt rossz, bár ha Jackson nem lett volna tuti a tékákba kerül egyből.
süti beállítások módosítása