Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

New York Lángokban-A Rudy Giuliani sztori-dvd ajánló

2007.11.29. 15:28 koimbra Szólj hozzá!

Jól van New York, egyesülj!!

James Woods alakítja Rudy Giulianit, New York 107. polgármesterét, aki két ciklus alatt hihetetlen népszerűségre tett szert, de a sajtó állandó támadásainak volt kitéve.
Hivatali ideje alatt 53%-al sikerült visszaszorítania a bűnözést, és New York Amerika legbiztonságosabb városa lett. Mégis az ő polgármestersége idején érte a várost történelmének legnagyobb tragédiája - a 2001 szeptember 11-i terrortámadás.
A film Rudy Giuliani életének és hatalom felé vezető útjának legfontosabb állomásait mutatja be, melyet beárnyékol szeretett városa, New York katasztrófája.


James Woods szinte az összes jelenetben ott van, folyamatosan beszél, mit kellene, mit kell tenni, mit fog tenni, hogy New York jobb legyen, szebb legyen. Megboldogult Szakácsi Sándor szinkronizálja még Woods-ot, aki az ő megszokott hangja volt.


Címkék: onlydvd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr27246719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása