Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hamarosan jő 2008

2007.11.30. 14:51 koimbra Szólj hozzá!

Már csak egy hónap van hátra ebből az évből, gondoltam néhanapján kiteszek egy két várható filmet 2008-ból.

-Speed Racer: Wachowsky tesók rendezésében filmvászonra kerül a 60-as évek japán animációs sorozat feldolgozása, akinek különleges-speciális kocsija van.
The Night Watchman: Keanu Reeves egy olyan rendőrt alakít, aki felesége halála óta iszik, mint a kefekötő. A munkahelyén korrupciós ügyre bukkan, így félre kell tennie a piát.

Valkűr: Második világáháború idején egy német tisztekből álló csoport merényletet tervez Hitler ellen. Főszerepben: Tom Cruise, rendező: Bryan Singer. A forgatát sok balszerencse kíséri.

The Great Debaters:
Denzel Washington rendezett drámábában saját magát rendezi.Melvin B. Tolson prof egy fősulin,ő  ösztönzi a diákokat, hogy alapítsák meg saját vitacsoportukat 1935-ben.



The Mummy 3: a kis csapat ezúttal egy elátkozott kínai császárral veszik fel a harcot.



Australia: Bazz Luhrmann a rendező, főszerepen Nicole Kidman és Hugh Jackman. Kidman a filmben egy hatalmas marhacsordát örököl , de mivel nem ért az állatokhoz felfogad egy marhahajcsárt.

Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr90247918

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása