Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2008 előretekintés

2007.12.01. 17:54 koimbra Szólj hozzá!

Újfent pár film, ami várhatóan 2008-ban érkezik

Hellboy 2:
a képregényfilm második része, a magyarországi forgatást már befejezték. Poszterek is szállingóznak.



9 és fél randi:
Sas Tamás rendezésében, főszereplő Fenyő Iván. Sztori: Debreceni Dávid egykor író volt, de mára csak a bulvárlapok írnak róla. Egy napon menyasszonya elhagyja, luxusautóját összetörik, és a kiadója beperli. De kap egy ajánlatot: 10 nap alatt meg kell írnia egy könyvet, 10 nap alatt 10 különböző nővel kell randiznia.


Funny Games:
Megint egy feldolgozás, most egy osztrák thrillert igazítottak a mai (és az amerikai ) igényekhez. Egy házaspár épp vakáción van gyerekükkel, mikor két szadista hajlamú fiatal túszul ejti a családot.





The Changeling:
Clint Eastwood által rendezett thriller, Angelina Jolie-val és John Malkovich-csal a főszerepben. Jolie által alakított szereplőnek eltűnik a lánya, a rendőrség pedig nem azt a gyereket adja vissza neki, a további problémák elkerülése végett pedig az asszonyt diliházba zárják.


Vantage Point (Nyolc tanú): az amerikai elnők  ellen merényletet kísérelnek meg követnek el, a történetet pedig több ember szemszögéből láthatjuk. Főszerepben: Dennis Quiad, William Hurt, Forest Whitaker

Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr23249005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása