Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

BloodRayne (BloodRayne)

2007.12.04. 12:46 koimbra Szólj hozzá!

A vámpírok helyett a nézők szívnak


Na tegye fel a kezét,aki érti Uwe Bollt miért hagyják filmezni? Elhatározta, hogy ő bizony megfilmesít jópár játékot és el is kezdte az House of the Dead-el, a jobb napokat is megélt Jürgen Prochnow-al. Ez még nagyjából vissza is termelte a költségvetést(sőt, egy folytatás is lett, ahogy elnézem), de aztán jött az Alone in the Dark, ami bukott. Ezek után jött ez a mű, ami már alig csorgatott vissza valamit a kasszába. De itt már aztán sok ismerős névvel találkozhatunk és kérdezhetjük magunktól(vagy mástól) , hogy mi vitte rá ezeket az embereket , hogy szerepeljenek ebben? És melyik stúdió ad ennek az embernek pénzt, hogy befeketítse a játékok nevét, ami szépen ragyog és csillog a játékosok berkeiben?
És elnézve Boll bácsi jövőbeni filmterveit, a következő alkotására is népes tábort verbuvált össze, jobb -kevésbé jobb nevekkel.
Ebben a mostani filmben láttam egy kis fantáziát, de mivel tisztában voltam a rendező kilétével, már úgy ültem be, hogy az igényeimet és az agyamat is leadtam a ruhatárba.
Egy félig ember félig vámpírt(Kristanna Loken) cirkuszban mutogatnak, cellában tartják, ahonnan kitör(mily meglepő) és nagy elhatározásra jut: vámpírokat fog öldökölni, a cél a vámpírkirály(Ben Kingsley). Segítői is akadnak a vadászatban, no nem éppen Athos Porthos és Aramis, hanem Sebastian (Matthew Davis), Vladimir (Michael Madsen) és Katarin (Michelle Rodriguez).
Összességében nem egy nagyon rossz film ez, csak simán rossz, még így is, hogy igényeim sehol se voltak.
Nem néztem utána, de lassan Uwe Boll bekerülhetne a Guiness rekordok könyvébe, hisz 3 egymás utáni filmje is benne van a legrosszabb filmek között.
A stúdiók mikor nyúlnak már magukhoz ?

Értékelés: 31 %


A filmnek a nagy bukta ellenére elkészült a második része, ami már Amerikában kijött DVD-n.

 

Büdzsé: 25 M $

Amerikai bevétel: 2,4 M $

Összbevétel: 3,6 M $

 

 

 

 

És egy előzetes a második részből

Szereplők:
Kristanna Loken (Rayne)
Ben Kingsley (Kagan)
Michelle Rodriguez (Katarin)
Matthew Davis (Sebastian)
Michael Madsen (Vladimir)
Billy Zane (Elrich)
Meat Loaf (Leonid)
Will Sanderson (Domastir)
Udo Kier (Regal Monk)

Címkék: horror iromány uwe boll játékból film 30 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr75252004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása