Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Halálos fegyver 5?

2007.12.04. 19:15 koimbra 3 komment

'"We are too old for this shit"


Már rögtön a negyedik rész után felröppent, hogy lesz ötödik rész, sőőőt mivel Mel Gibsont is így sok huzavona után sikerült megnyerni a szerepre (no meg sok pénzé'), az a pletyka is felröppent, hogy maga Steven Seagal fog helyette beszállni. Gondolom itt azért sokan sokkot kaptak. Pár hete (hónapja?) jött megint valami kósza hír, hogy a Warner nekimenni az ötödik résznek, ha lehetne és hogy Richard Donner is benne van (hogyne lenne, sikert mostanában nem csinált). Viszont Danny Glover nemrég azt nyilatkozta, hogy kizárt dolog, hogy ő részt vegyen az ötödik részben!  (Movieweben olvasható)
Szerintem sem kell ötödik rész, a sorozatban a harmadik volt a legjobb, a negyedik is jó volt, jó volt látni a "régi ismerősöket", de attól félek, hogy nem tudnának egy épkézláb filmet összehozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91252443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dj Csiszi 2008.05.31. 13:42:34

Megbasszák az anyjukat! Az 5. részbe Mel Gibson kell!!!:D

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.05.31. 19:59:03

Már a negyedik rész is csak valami vígjátékszerű önismétlés volt és rendesen le is zárták a sztorit. Inkább Rocco szerepeljen benne és a címe legyen Banános fegyver!

Al Powell őrmester 2008.10.09. 22:47:35

Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, René Russo< - nélkülük nincs HALÁLOS FEGYVER. A forgatókönyvbe belenéznék, h ugyan milyen a sztori :)
süti beállítások módosítása