Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mr. Bean nyaral (Mr Bean's Holiday)

2007.12.04. 15:59 koimbra Szólj hozzá!




Valószínű mindenki látott már a tévében egy Mr Bean epizódot és azt vette észre magán, hogy nagyon vigyorog vagy hangosan röhög az ürgén. Tény, hogy egy igen jól eltalált figuráról van szó, aki folyton csetlik-botlik.

A nagy népszerűségre való tekintettel mozifilm is készült 10 éve, akkor az amerikaiakat érhette az a szerencsétlenség, hogy Bean odautazott, most a franciák készülhetnek fel.

Mr Bean ugyanis egy sorsoláson nyer: egy utat Cannes-ba némi költőpénzzel. Itt már utitársa is akad, ugyanis nyakába szakad egy kisfiú akinek az apja neki köszönhetően nem tudott felszállni a  vonatra. Később egy színésznő is csatlakozik, így törnek előre Cannes felé, ahol természetesen a filmfesztiválba csöppennek.

Elmondható , hogy Bean kezd erőltetett lenni. Olyan, mintha az utolsó cseppet is megpróbálnák kisajtolni belőle, csak hogy még hozzon pár millió dollárt. Rowan Atkinson még kifogástalanul hozza a szerepet. Rajta kívűl Willem Dafoe tűnhet még ismerős névnek, aki szintén jól játsza az öntelt , tuskó rendezőt.

A poénok amiket odatolnak elénk nem túl jók, humortalanok , néhány jelenet sikerült csak igazán jóra. Kár érte, hisz az ember nem erre a Beanra emlékszik vissza igazán.

Még egy két részt le lehet adni a tévében, aztán egy koporsóban eltemetni egy raktár végében. Talán majd 20 év múlva őszen nagy szakállal előáshatják még. Talán…

 

Értékelés: 40 %

 

Amerikai bevétel: 32,5 m $

Összbevétel: 224 m $

Címkék: vígjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64252244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása