Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2008-ban várható filmek

2007.12.04. 16:32 koimbra Szólj hozzá!

Kung Fu Panda: DreamWorks új meséje. Egy túlsúlyos panda kunfu mester szeretne lenni.



Taken: Luc Besson producer, Liam Neeson a főszereplő, aki egy veterán kémet alakít. Egy nap lánya emberkereskedők kezére jut, ő pedig elindul, hogy felkutassa



Defiance: Edward Zwick rendezésében Daniel Craig a főszereplő. Három zsidó testvér a németek álltal megszállt Lengyelországból a belorusz erdőkbe menekülnek, ahol csatlakoznak az oroszokhoz.

Block-66 : Mutánshorror Magyarországon, érdekes érdekes.Pindroch Csaba, Fancsikai Péter és Kovács Lajos már a színészgárdában. Egy földalatti bázison egy kísérlet balul sül el és szereplőknek ijesztő lényekkel kell szembenézniük. A szereplők angolul beszélnek majd, egy teaser már napvilágot látott.


Bruno: Sacha Baron Cohen -t már ismerhetik egy páran, Ali G mozi mellett már láthattuk a Borat filmet is. Most pedig a harmadik általa életre keltett figuráról készül film. Bruno a meleg olasz divatdiktátor.

Címkék: előzetes2008

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54252282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása